• new-banner

Ozi ọma - ahọpụtara akụrụngwa ogbunigwe TAA n'ime ndepụta akụrụngwa teknụzụ izizi na Shandong Province na 2021.

Na-adịbeghị anya, iji welie isi asọmpi nke akụrụngwa n'ichepụta ụlọ ọrụ, Shandong Province na-arụsi ọrụ ike na-akwalite nnyocha na mmepe nke mbụ (set) nke teknuzu ngwá na isi ebe, na e nwere a ọnụ ọgụgụ nke anụ ụlọ na ọbụna mba. na-eduga teknuzu akụrụngwa na isi igodo zuru ezu tent nke akụrụngwa, CNC igwe ngwá ọrụ, elu-ọgwụgwụ electromechanical ngwaahịa na ndị ọzọ ubi, na-anya mgbanwe, upgrading na elu-edu mmepe nke dum Shandong ụlọ ọrụ.

N'oge na-adịbeghị anya, Ngalaba ụlọ ọrụ Shandong Provincial na teknụzụ ozi kwupụtara ndepụta nke ndị nrụpụta na ngwaahịa nke akụrụngwa teknụzụ izizi (set) na akụkụ ndị bụ isi na Shandong Province na 2021.Njikọ ụgbọ okporo ígwè abụọ DHTigwe agba agba agbanke Shandong TAA Machinery Technology Co., Ltd. ahọpụtara nke ọma n'ime ndepụta nke akụrụngwa teknụzụ izizi na Shandong Province na 2021.

30

Ndepụta akụrụngwa teknụzụ izizi (set) na Shandong Province na 2021.

 

 

Ebe ọ bụ na ya guzosie ike, Shandong TAA Machinery Technology Co., Ltd. ka rube isi na azụmahịa nkà ihe ọmụma nke àgwà mbụ na ahịa mbụ.Ọ na-agba mbọ ịnye ụlọ ọrụ ọgwụgwọ elu ụlọ na ngwá ọrụ dị elu nke ụwa na ihe nchebe gburugburu ebe obibi.Na-arụkọ ọrụ na ụlọ ọrụ German Agtos iji chepụta ngwọta zuru oke maka ọgwụgwọ elu igwe maka ndị ọrụ,

Isi ngwaahịa: elu-ọgwụgwụngwa agbawa agbawa / ájá,dust mwepụ na gburugburu ebe obibi akụrụngwa, dị iche ichengwana ọrụ mmezi na nkwalite akụrụngwa

31

Ngwaahịa Ọdịdị imewe nkeNjikọ ụgbọ okporo ígwè abụọ DHTigwe agba agba agbabụ ihe ezi uche dị na ya, isi oru parameters ịmụta mba ụkpụrụ, ngwaahịa na-ejuputa anụ ụlọ ọdịiche, na keukwu arụmọrụ index eruwo mba ọzọ elu larịị.Ọganihu nke nyocha ngwaahịa na mmepe dị oke mkpa na mpaghara mpagharaakụrụngwa ọgwụgwọ elu, Nchekwa ike na mbelata ikuku na ọganihu nkà na ụzụ mmepụta ihe.

32

Ejikọrịrị ụgbọ okporo ígwè DHTnko ogbugba ogbugba igwenwere nnukwu ọdịnaya sayensị na teknụzụ yana ezigbo atụmanya ahịa.Ọ bụ ihe nchebe gburugburu ebe obibi na-acha akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ na ngwaahịa carbon dị ala, nke nwere ike ibelata uzuzu uzuzu mgbe ọ na-arụ ọrụ, ma nwee uru akụ na ụba na mmekọrịta ọha na eze doro anya.Mwepụta nke ọma nke ngwaahịa ndị dị n'ahịa na-egosi na ngwá ọrụ ọgwụgwọ igwe nke China erutela ọkwa dị elu nke mba ụwa, nke ga-enyere aka ịkwalite mmepe dị elu nke ụlọ ọrụ mmepụta ihe nke China.

33

34

 

Na-atụ anya ọdịnihu, anyị ga-agbalịsi ike mejuputa atumatu elu-ọgwụgwụ na mba ụwa, merie ahịa na àgwà na ika, rube isi na akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ na ọgụgụ isi ụzọ, ike ụlọ ọrụ mahadum nnyocha imekọ ihe ọnụ na anụ ụlọ na mba ọzọ mahadum na sayensị nnyocha institutes, na-emeziwanye ma na-emeziwanye ọnọdụ kachasị n'ọhịa nke ọgwụgwọ ígwè n'elu ọgwụgwọ nwere ọgụgụ isi, na ịkwalite mgbanwe na nkwalite site na ndị na-emepụta ihe na ndị na-emepụta usoro na ndị na-enye ọrụ, Gaa n'ihu na-akwalite uru isi asọmpi ma na-enye aka na mmepe dị elu nke ụlọ ọrụ mmepụta ihe nke China. .


Oge nzipu: Sep-10-2021